Masa penuh pertama adalah perlawanan Seville dan Copa del Rey.

Wartawan Texas Rangers memberitahu Choo Shin-soo (39), yang kembali ke Korea, mesej selamat tinggal yang hangat.

Evan Grant, ahli Dallas Morning News, sebuah media Texas, menangani Choo di sudut pertanyaan dan jawapannya pada 27 (selepas Korea Time). Seorang wartawan veteran yang telah bertanggungjawab ke atas Texas sejak Park Chan-ho pada masa lalu, dia adalah seorang prostetik yang telah menonton Choo selama tujuh tahun di Texas.

Wartawan Grant berkata, “Selama tujuh tahun di Texas, Choo mencatatkan peratusan tertinggi kelima dalam sejarah pasukan (.363). “Saya juga mempunyai rekod yang tidak bernasib baik (71) yang sesuai dengan lebih banyak bola dalam sejarah Rangers,” katanya. “Choo Shin-soo, yang merupakan pemain All-Star, adalah rakan sepasukan dan profesional yang lebih sempurna daripada orang lain di sini.”

Choo Shin-soo, yang menyumbangkan sejumlah besar untuk pemain liga kecil ketika musim berhenti tahun lepas dengan Corona 19, menyebutkan perbuatan baiknya. “Apabila musim liga kecil tidak dibuka dengan peminat, Choo Shin-soo menyumbangkan $ 1,000 kepada semua pemain liga kecil di Texas,” kata Grant. “Saya teringat Choo Shin-soo, yang membantu mata pencarian dengan menyokong $ 190,000 (kira-kira 200 juta). “Jika anda memerlukan apa-apa lagi, beritahu saya,” kata Choo.

Choo Shin-soo, yang makan roti basah air mata semasa liga kecil, sentiasa memberikan bantuan di sekelilingnya selepas menjadi Big Riger. “Saya tahu bagaimana untuk pergi sejak saya datang dari Korea,” kata Grant. “Saya telah menghabiskan setiap tahun di kem musim bunga saya untuk menjaga pemain liga kecil dan keluarga saya.

Sebab mengapa kelab dan orang-orang sekitarnya memberkati Choo pada masa akan datang selepas kontrak tujuh tahun dengan Texas. Kelab Texas juga mengucapkan terima kasih kepada Choo Shin-soo untuk komitmennya kepada pasukan selama tujuh tahun melalui SNS rasmi selepas keputusannya untuk pergi ke Korea. “Saya tidak akan sesuai dengan pasukan saya lagi, tetapi saya akan terlepas sebagai rakan sepasukan dan sebagai satu orang,” kata Grant.

Akhirnya, Grant menegaskan bahawa Choo Shin-soo, yang kembali ke Korea, mahu dia diperlakukan sebagai pahlawan ketika bermain di sana. Walaupun musim belum bermula, Choo Shin-soo telah dirawat sebagai superstar dengan topik panas setiap hari selepas keputusan untuk kembali ke Korea.

Walaupun prestasi pasukan itu buruk, Lee Kang-in terus bermain Celta.

[Gol.com] Bacion Reporter: Valencia bermain menentang Hetape pada pusingan ke-25 Liga Primera pada musim 2020/21 di Stadium Coliseum Alfonso Peres pada 27hb (waktu tempatan). Ia adalah peluang untuk memenangi kemenangan berturut-turut dengan kemenangan Celta Vigol, tetapi Valencia kalah 0-3 dalam perlawanan kasar Hetafe.

Dengan prestasi kasar Hetape, atlet Valencia terpaksa mengambil risiko dan bermain. Di samping itu, Mukhtar Diakabi diusir dari Paulo Direct, yang cuba oleh Maximovich, dan Valencia memberikan tiga larian dalam keadaan di mana 해외스포츠중계 dia berada dalam keadaan yang lemah.

Lee Kang-in juga memulakan permainan ini berdasarkan prestasi cemerlang Celta bukan klasiknya dan memainkan liga pertamanya sepenuh masa musim ini. Dalam perlawanan terakhir Celta Vigo, dia digantikan pada separuh kedua babak kedua, dan sepenuh masa pertamanya musim ini adalah perlawanan Seville dan Copa del Rey.

Ia bukan hanya 90 minit untuk bermain, walaupun pasukan itu mengalami kekalahan yang dahsyat, Lee menunjukkan penampilan yang paling menonjol. Edisi Valencia media Sepanyol El Desmarke meninggalkan skor dan komen ringkas kepada atlet selepas perlawanan; Lee menerima skor tertinggi dalam pasukan.

Media itu berkata kepada Lee Kang-in, “Ia sangat boleh dipercayai, tetapi Valencia tidak melakukan apa-apa pada babak pertama sehingga dia menunjukkan. Lee Kang-in sangat bersemangat dalam permainan yang tidak bersinar. “

Sementara itu, keadaan Valencia tidak bertambah baik, tetapi ia seolah-olah pulih dari Celta sebelumnya, tetapi ia jatuh ke tempat ke-14 selepas gagal dalam permainan Hetafe.Pada masa ini, Valencia telah bermain sehingga pusingan ke-25, dengan 27 mata (6 kemenangan, 9 seri dan 10 kerugian) dan enam mata.

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다