Het is een opwindende Europese competitie

Milan Manchester United scoorde een 1:1 gelijkspel in Game 1; vanaf het begin van de eerste helft werd Nogol beoordeeld met een buitenspeldoelpunt van Harfael Leang van Milan, maar speelde hij met een goed momentum. En het werd niet uit het echelon van Man Yu, als reactie op de Antoine Marshall. De eerste 10 minuten van Milan’s middellange afstand van Frank Kessie maakte de voorloper af, maar de score wordt niet erkend als de handbal tegenstrijdigheden uitkomen, hoewel het Milaan was die begon met een goede sfeer in de expeditie. Vervolgens bleven beide teams felle luchtafweer spelen en eindigden de eerste helft.
In de tweede helft trekt Man Yu Antony Marshall uit en zet Ahmad Diallo in; terwijl Diallo in de tweede helft de preventieve score slaagt, schijnt de huursoldaat onder hoofdtrainer Solshar. De nieuwe goddelijkheid van Man Yu maakt zijn debuut tegen AC Milan, een echte ster, maar blijft maar op zoek naar het doelpunt van Man Yu, zonder te worden 스포츠중계 geduwd. Tegen het einde van de tweede helft van de wedstrijd barst Milan’s gelijkmaker in extra 91 minuten. In het hoekschopsetstuk komt Milan’s veteraan verdediger Simon Kaye’s kop in het doelpunt van Manyu en de wedstrijd eindigt met een score van 1: 1 in balans.
De blessurespelers zijn ondergeschikt aan Milan, waaronder Zlatan, Manjukichi, en Man Yu heeft grote spelers, waaronder Pogba, Banderback, Marshall en Cavanni.
De wedstrijd van de tweede etappe van AC Milan versus Manchester United is moeilijk te verwachten; eerst slaagde Milan erin om te scoren in de expeditie, waardoor hij in een zekere gunstige positie was. Als de wedstrijd eindigt zonder beide teams te scoren, zal Milan winnen, maar de aanvalskracht van Milaan, die Zlatan mist, zal afnemen. Ik denk dat deze wedstrijd zal worden verdeeld over of Milan kan scoren of niet.
Man Yu heeft de spelers die de wedstrijd spelen nog steeds gewond, dus het lijkt erop dat de wedstrijd zal worden gewonnen door de conditie van Ace Bruno Fernandez. Man Yu blijft ook wegen als gevolg van het ontbreken van een aanvaller.
De wedstrijd zal waarschijnlijk eindigen in een gelijkspel, maar het is slecht en moeilijk, hoewel het lijkt alsof de wedstrijd goed is voor Man Yu.
Game 2 van de Europa League 16 Dinamo Zagreb en Tottenham speelt zich af op 03.19 (goud) 02:55 Maximir Stadium. Tottenham verlaat de uitwedstrijd nadat hij twee punten heeft behaald in Game 1 thuis, en Dinamo Zagreb heeft zeker een moeilijke wedstrijd verwacht, want het is ongunstig om te scoren en de tweede game wordt gespeeld in het thuis van Dinamo Zagreb, dus het zal een beetje meer winnen, maar de laatste problemen met de coach zullen de stemming in het team slechter maken. Ik verwacht dat deze wedstrijd in Game 2 niet zal eindigen met Tottenham’s overwinning.
In de laatste wedstrijd van de twee teams eindigde Tottenham met een 2:0 overwinning; Tottenham speelde de wedstrijd op deze dag nadat de spelers in de staat tot op zekere hoogte waren beveiligd in plaats van de rotatie te draaien. Nadat hij de eerste wedstrijd had gewonnen, was hij van plan de resterende tweede wedstrijd comfortabel te begroeten; het resultaat was een overwinning, maar de inhoud van de wedstrijd was een ongemakkelijk gevoel. Vanaf het begin van de eerste helft drukte Zagreb snel en Tottenham was een angstaanjagende start, met een passesmis. Maar toen probeerde ik de dribbelende doorbraak van Lamela 23 minuten te betreden en de bal die het doelpunt raakte, vloeide naar Harry Kane en maakte een pretpark, een voorsprong van 1:0 voor Tottenham, en eindigde de eerste helft.
De tweede helft werd losgelaten met Tottenham’s stabiele speelkracht en bleef Zagreb’s doelpunt spelen. De volgende 69 minuten gaat het multigoal van Harry Kane binnen, met de score van 2:0 Tottenham die de winnaar inhaalt en de moeilijke wedstrijd van Zagreb gaat door. De laatste minuut van 83 minuten, Harry Kane, wordt vervangen en de tijd gaat voorbij, Tottenham neemt de overwinning, een Tottenham die op de vijfde opeenvolgende overwinning van de competitie staat.
De blessurelijst van Dinamo Zagreb is gewond bij een Moharami, Tottenham lijkt snel te herstellen, hoewel Son Heung-min gewond raakt, en Hoyvier’s waarschuwingscumulatie van waarschuwingen is onwaarschijnlijk dat deze wedstrijd zal plaatsvinden, en Joe Lauden heeft de eerste transferproblemen niet gehoord bij Europa Entry.
Zagreb’s hoofdtrainer Joran Mamić nam ontslag als hoofdtrainer omdat hij werd veroordeeld voor verduistering van honderden miljarden, en terwijl Damir Krznar de leiding nam als interim-hoofdtrainer, was de sfeer van het team onhandig en werd de weg naar de kwartfinale verder ver weg. Het is een zeer onwaarschijnlijke kans om deze tweede wedstrijd te winnen, omdat het team de sfeer van het team verknalt met deze slechte problemen tijdens het belangrijke seizoen.
Tottenham verwacht dat Ace Son Heung-min gewond raakt en dat hij deze wedstrijd zal zien als onwaarschijnlijk en sneller herstelt dan hij denkt, en zo snel mogelijk terugkomt.De tweede game is al twee punten voorsprong, dus zonder Son Heung-min zal een gemakkelijke overwinning worden verwachtㅍ

댓글 달기

이메일 주소는 공개되지 않습니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다